петак, 27. мај 2022.

HOP!

 Pomaže onaj, ko te stavlja na TVOJ put. Samo ti znaš, koji put prija, a koji nisu za tebe. Onaj, koji te podseti, da osluškuješ svoj kompas. Gde god da se nađeš, taj tvoj N (sever). I nije nužno isti kao moj. Orjentiši se!

Mnogo je ljudi, koji uopšte ne uspevaju da dolaze u kontakt sa svojim N. Ne opipavaju ga. Na pitanje šta žele, ne znaju odgovor. Ne znaju šta im prija, jer mozak ili radi BLA BLA BLA ili su se zaledili, crno, ništa, pauza... 

Tu se ide sitnim, mišijim koracima, od najsitnije prijatnosti. Zgrabiš najsitnije što prija, a dostupno je. Zgrabiš to sitno, ali da ne izaziva osećaj krivice, jer ako izaziva, možda nije adekvatan izbor ili krivica nije adekvatna. 

Treba i upoznavati sebe. Svoje modele, navike ponašanja, navike bežanja. Sve se to vrti u krug. Ako koristi - odlično, ako pravi štetu ili nema nikakvog pomaka, iskočiš iz kruga. Iznenadiš sam sebe. Osveženje pravo!


Нема коментара:

Постави коментар

CVRČAK I MRAV

  Biti u SADA. I toga se danas možemo da načitamo. Šta to znači zapravo? Na prvom nivou - raditi ono što prija, a ne ugrožavati drugoga (moj...